Firmamassage


Hvorfor en massageordning?

Regelmæssig massage afhjælper og forebygger diverse problemer i bevægeapparatet og dermed øges produktiviteten hos den enkelte medarbejder i form af større velvære, større motivation, mindre stress og dermed lavere sygefravær.

Mange sygedage i den vestlige verden skyldes muskelspændinger og deraf følgende hovedpine og rygsmerter.   Mange tror, det er normalt at have ondt i ryg eller hoved efter en travl dag på jobbet. Det mener vi ikke. Vi ser smerter som et signal fra kroppen, og de skal derfor aldrig accepteres som værende noget varigt og blivende.

Klik her, hvis du er interesseret i at læse mere om massages positive virkninger.Hvordan foregår det?


Vi etablerer nemt og enkelt en klinik i din virksomhed. Det kræver blot, at du stiller et lokale til rådighed i det tidsrum, hvor der er massage.

Vi sørger for nødvendigt udstyr (briks, olie, m.m.)

Kunden skal selv medbringe håndklæde til massagen.


Behandling

Varighed på firmamassage er typisk 30 min. inkl. af- og påklædning (dvs. ca. i alt 25 min. massage).Nogle kunder vælger at varigheden skal være 45 min. eller 1 time pr. medarbejder. Vi er fleksible og tilstræber at imødekomme kundens ønsker.

Der er stor forskel på, hvad den enkelte virksomhed vælger, men som udgangspunkt er det minimum 3 timer pr. besøg på en virksomhed og max 5 timer (effektiv tid, pauser er ikke indregnet).

Vi har online booking, som gør det nemt og enkelt at benytte. Og minimal administration for virksomheden.

Hvis det ønskes kan vi også udsende remindermails med besked om ledige tider.


Betaling

Der er mulighed for at køre en bruttolønsordning - medarbejderen bliver trukket i løn (FØR skat) - virksomheden står for moms og har ellers ingen udgifter forbundet med ordningen


Man kan også vælge at have burgerbetaling (medarbejderen betaler selv en lille del af beløbet og virksomheden betaler resten)


Eller virksomheden vælger at stå 100 % for ydelsen som en personalegode og investering i medarbejdernes trivsel og sundhed.


GRATIS PRØVEBEHANDLING

Er I interesserede, men blot har brug for det sidste skub, så husk at vi tilbyder en gratis prøvebehandling.


Vi ser frem til at høre fra dig og sammen finde den helt rigtige løsning for lige netop din virksomhed og arbejdsplads!