Køb gavekort hos Klinik La Mano


Forkæl dem du holder af med et gavekort til en af klinik La Manos skønne behandlinger.

En oplagt gaveide til jul, fødselsdag, bryllup, valentinsdag, fejring af bryllupsdag eller en anden begivenhed, hvor du står og mangler den helt rigtige gave.

Det kan også være du bare vil overraske og forkæle din mand, kone eller kæreste. Et kært familiemedlem, din kollega, ven eller veninde, med en dejlig gave til forkælelse af både krop og sjæl.


Print selv gavekort

Udfyld venligst følgende punkter og indsend skema

Betalingsform: Bankoverførsel eller Mobilepay. (ved indbetaling noter venligst: Gavekort – navn)
Dit køb er først endeligt gældende når beløbet på gavekortet er overført til os (bankoverførsel eller Mobilepay). Når du har indsendt det udfyldte skema vil du modtage en mail med betalingsoplysningerne. Vær opmærksom på, at alle oplysninger er korrekte. OBS! Hvis ikke du har modtaget mail inden for et par minutter tjek da venligst i spam eller ring på tlf. 31 37 91 37 (læg venligst besked så vi har mulighed for at kontakte dig)


Hvornår har jeg mit gavekort?

Ved mobilepay modtager vi din betaling med det samme. Du skal være opmærksom på at vi laver gavekortet manuelt så der kan gå op til 48 timer fra den dato vi modtager din indbetaling til du modtager gavekortet på mail.

Ved bankoverførsel vil der typisk gå et par dage førend vi modtager din betaling med mindre du lavet ”kvik overførsel”. Du skal være opmærksom på at vi laver gavekortet manuelt så der kan gå op til 48 timer fra den dato vi har modtaget din indbetaling til du modtager gavekortet på mail.

Gavekort købt hos klinik La Mano er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe på tlf: 36 48 30 00 hvis du har spørgsmål. 

God fornøjelse og vi glæder os til at byde jer velkommen!


Generated with MOOJ Proforms
* Krævet information.
Navn *
Adresse *
Postnummer *
By *
Telefon *
E-mail *
Navn på modtager af gavekortet
Beløb på gavekort *
Besked/gavekorttekst