Pilates


Hvorfor pilates?

  • Suveræn træningsform hvis du vil forebygge og/eller komme dine ”skavanker”, som f.eks. ryg- og ledproblemer til livs
  • Perfekt til før, under og efter graviditet.
  • Oplagt som et godt fundament til at forbedre din anden træning
  • Giv dig selv en energiindsprøjtning, en ”fritime”, hvor KUN DU er i centrum
  • Vejrtrækningsøvelser, fordybelse, Mindfulness og kropskontrol
  • Velegnet mod stress og søvnproblemer
  • Generel styrkelse og smidiggørelse af din krop
  • Fokus på stærke og sunde fødder - fokus på den gode kropsholdning


Pilates hos klinik La Mano er for dig, som er træt af store upersonlige træningscentre. Og for dig, som sætter pris på små hyggelige hold med grundige og personlige instruktioner. Pilates er en nem og enkel træningsform, hvor kroppen er dit primære træningsredskab. Pilates er en sikker og effektiv træningsmetode, som henvender sig til alle uanset udgangspunkt.

Overordnet styrker Pilates mave, ryg, smidighed, styrke og stabilitet i hele kroppen, og ikke mindst evnen til at udføre korrekte bevægelser. Bevægelser, der giver dig en stærk og fleksibel mave- og bugmuskulatur, der styrker ryggen, lænden og skuldrene. Yderligere styrker pilates-øvelserne hele bækkenbunden. En stor fordel for kvinder og mænd - unge som ældre.

Pilates opbygger en større modstandskraft mod skader og slitage på kroppen, hvilket er meget afgørende for, at du kan bevare en sund og velfungerende krop. Samtidig er det fantastisk til genoptræning af skader.


Pilates gavner din indre krop

De intense bevægelser og åndedrætsøvelser har en positiv effekt på kroppens funktion (metabolisme). Dvs. opbygning og nedbrydning af celler, enzymer og hormoner. Du forbedrer din fordøjelse, dit lymfesystem, dit kredsløb og dermed bedre iltning til kroppen. Du forbedrer din søvn og får mere energi i hverdagen. Træningen begrænser sig nemlig ikke kun til muskulaturen, men giver indre massage og styrke til både krop og sjæl.


Pilates gavner din indre ro

Pilates gavner ikke mindst på det mentale niveau. Via det intense arbejde med åndedrættet, koncentration og kropsbevidsthed, har Pilates en positiv effekt på det mentale plan. Evnen til at være i nuet, kontakten til følelseslivet og den positive energi styrkes. Pilates er derfor et yderst velegnet redskab i håndtering af hverdagens stress.