Tilbud & Nyheder


NYHED !

SPAR 20 % HELE JANUAR MÅNED

Japansk Lifting (65 min.)

Japansk lifting er en ny metode inden for naturlig ansigtsløftning uden kirurgi udviklet i Japan, der benytter de nyeste hud og vævsopstrammende tekniker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfe-dræning i ansigtet.

Under behandlingen forkæles din hud med spirulina maske, mens masken tørrer, får du en dejlig hovedbundsmassage. Bagefter, går vi ind og arbejder på ansigtets muskler, og ved hjælp af helt specielle teknikker kan man afspænde ansigtet,samtidig drænes ansigtsvævet for eventuelle væskeophobninger, hvilket giver en meget afslappet fornemmelse i ansigtet og et dejligt velvære i kroppen, Så er der tid til fugtmaske og afslappende fodmassage. Når masken er vasket af afsluttes behandlingen med en nærende ansigtscreme.

Kr. 500,-

Meget mere Rasmus og Iwona !

Fra 1. december 2018 bliver det meget nemmere at få tider hos Rasmus og Iwona fordi de begge går op i tid og kommer til at være her meget mere.

NYHED !

Du kan nu købe pilatesvideoer hos Klinik La Mano

Du finder vores pilatesvideoer under fanen pilates og vælg derefter pilatesvideoer eller gå direkte ind fra forsiden nederst.

Pris pr. stk. kr. 179,-

Samlerabat: køb 3 for kr. 450,-