Healingsmassage og psykoterapeutisk samtale

En god og dybtvirkende behandling hvor massage og samtaleterapi kombineres efter behov.
Behandlingen er altid individuel og tager udgangspunkt i dig og det du kropsligt og mentalt har behov for her og nu.

Spændinger i kroppen har ofte også psykiske grunde. Det kan være tankemylder, stress og angst, som så meget andet livet bringer. Kombinationen af kropsterapi og samtaleterapi, giver dig en unik mulighed for at komme om bag de fysiske spændinger, ved at du bliver mere bevidst om dine udfordringer og dine handlemuligheder.

Kropsterapien er som udgangspunkt en blid og nænsom helkropsmassage, hvor en vekslen mellem lange, rolige og dybtgående strøj, virker dybt afslappende og balancerende på både kroppen og sindet. Den giver dig muligheden for den fysiske ro der skal til for at komme dybere.

Samtaleterapien er et tilbud og kan udelades, hvis du f.eks. er i psykoterapi et andet sted men ønsker at koble kroppen på, er dette en god mulighed.

Samtaleterapien er et godt tilbud som kan bruges til at skabe bevidsthed om hvad der ligger bag ved spændinger i kroppen og hvilke handlemuligheder der er for at give slip på eller løse op for udfordringer. Dog vil der altid være en kort samtale inden og efter, for at skabe et godt udgangspunkt for behandlingen og for at du kommer godt videre bagefter.

Hvorfor denne behandling?

Fordi kroppen husker!

Fordi du ønsker at slappe af i både kroppen og sindet.

Minder, tanker og følelser der ligger ubearbejdet hen og som man ikke får forholdt sig til på en god måde, sætter sig fysisk i kroppen og det kan du mærke som f.eks. muskelspændinger, uro, udbrændthed og søvnløshed.

Behandlingen er velegnet ved:

  • Hovedpine og nakkesmerter
  • Stress
  • Depression og angst
  • PTSD og traumer
  • Livskriser og selvudvikling

 

Healingsmassage (90 min.)

Kr. 725,-

Klippekort: 5 x behandlinger (90 min.) kr. 3.262,-

 

Healingsmassage og psykoterapeutisk samtale (120 min.)

Kr. 910,-

Klippekort: 5 x behandlinger (120 min.) kr. 4.095,-

 

Samtaleterapi (60 min.)

kr. 450,-

Se vores intro-video til Healingsmassage og psykoterapeutiske samtaler.

;