PERSONLIG TRÆNING

Med personlig træning har du mulighed for, at træne specifikt i de områder hvor du har særlige behov. Du får skræddersyet dit helt eget program efter lige netop dine ønsker og behov.

Vil du gerne træne pilates, men kan ikke få din hverdag til at hænge sammen med vores holdplan, så kan du med fordel benytte dig af muligheden for personlig træning. Det kan også være du i forvejen træner på et af vores hold, eller har gjort, men har behov for at gå i dybden med nogle af øvelserne, eller har behov for at træne et specifikt område.
Selvom vores hold er små, vil holdtræning altid være kompromistræning set i forhold til personlig træning, hvor det 100 % er dig, der er i fokus.

 

Første gang

"Kom godt i gang" - personlig træning á 60 min. varighed.
Ud fra de specifikke ønsker og udfordringer du har til træningen, tilrettelægger instruktøren dit træningsprogram. Til denne træning er der afsat ekstra forberedelsestid til instruktøren.
Det er meget vigtigt, når du bestiller, at du husker at notere dit fokusområde, ønsker og behov. Hvis instruktøren har spørgsmål, skal du være opmærksom på, at du kan blive ringet op inden træningen.

De efterfølgende gange bestiller du "Personlig træning 60 min.". Du skal stadig huske at notere fokusområde, ønsker og behov. Her har instruktøren kortere forberedelsestid, da træningsprogrammet allerede er tilrettelagt. Denne session er beregnet til opfølgning efter dit første besøg. Disse sessioner skal bookes inden for en kortere periode (max en måned) efter dit første besøg. Hvis det er længe siden du har været her, skal du igen booke "kom godt i gang".

"Kom godt i gang"

Kr. 695,-

"Personlig træning 60 min"

Kr. 495,-

 

Pakkeløsninger

Du har mulighed for at bestille pakkeløsninger. Ved pakkeløsningerne er der samlerabat, så hvis du gerne vil i gang, er det et oplagt valg.

Pakke 1
"Kom godt i gang" + 1 x personlig træning

Kr. 995,-

Pakke 2
"Kom godt i gang" + 2 x personlig træning

Kr. 1.395,-

Pakke 3
"Kom godt i gang" + 3 x personlig træning

Kr. 1.795,-

;